A-finalen i mål under Mázesprinten 2015

Save pagePDF pageEmail pagePrint page

Her ser vi A-finalen i mål. Fischer vinner som eies og kjøres av John Inge Eira duottar Hearggit. På andre plass kom Muzet som eies av Bjørn Johansen Maze Hearggit og på tredje kom Raidna til Anne Risten G Sara foran SVL-N reinen Ingrid-Luosttat Skuohtanjarga som eies av Ellen Ingrid Eira. Muzet ble kjørt av Isak Anders Eira Maze og Anne Risten kjørte sin egen rein. Nils Kai Ante Anti kusket inn Ingrid-Luosttat.

Her ser vi A-finalen i mål. Fischer vinner som eies og kjøres av John Inge Eira duottar Hearggit. På andre plass kom Muzet som eies av Bjørn Johansen Maze Hearggit og på tredje kom Raidna til Anne Risten G Sara foran SVL-N reinen Ingrid-Luosttat Skuohtanjarga som eies av Ellen Ingrid Eira. Muzet ble kjørt av Isak Anders Eira Maze og Anne Risten kjørte sin egen rein. Nils Kai Ante Anti kusket inn Ingrid-Luosttat.